BREAKING NEWS: Den ukjente historien om Donald Trump

Donald Trump slo hardt tilbake i 2016, etter det sviende nederlaget i Andeby i 2001.
Foto: Gage Skidmore/Wikimedia Commons.

Trodde du at du visste alt om USAs president Donald Trump? Da bør du lese denne historien, der vi avslører Trumps egentlige bakgrunn som politiker.

Det er vi i stand til å gjøre etter dager og netter med intens gravende journalistikk, der vi har funnet kilder som kaster helt nytt lys over Trumps obskure fortid. Og kilden er intet mindre enn en flere år gammel historie i et Donald Duck-blad, en historie som heter Frem og tilbake, og som er fra 2001. A-ha, sier du kanskje, det er jo innlysende, som et tegn i et gammelt forhistorisk dokument: Selvsagt finnes sannheten om Donald Trump i bladet Donald Duck!


I korte trekk handler historien om fire personer - tre menn og en kvinne - som gjør en tidsreise fra steinalderen til vår egen tid. De fire glir umerkelig inn i samfunnet og finner seg ganske bra til rette, kanskje bortsett fra kvinnen som heter Gneis, hun lengter hjem til steinalderen. Den ene av mennene, som heter Ruff, blir fort varm i trøya og bestemmer seg for å gjøre en politisk karriere, i første omgang som ordførerkandidat i Andeby.


Den avslørende historien fra Donald Duck i 2001. Faksimile fra bladet.
Men klikk på illustrasjonen og se nærmere på denne Ruff. Frisyren og hans politiske stil og program etterlater ingen tvil: dette er Donald Trump på vei inn i politikken, i skjul bak pseudonymet Ruff. Allerede tilbake i 2001 ble han populær hos utålmodige og frustrerte velgere gjennom å snakke rett fra levra. Tilhengerne hans likte også det han sa om skatter og kriminalitet. Se de to siste rutene i illustrasjonen, der tilhørerne på et møte forteller hvorfor de støtter Ruff. 

Allerede i 2001 hadde Ruff - Trump - skaffet seg nyttige medarbeidere, i første rekke steinalderkvinnen Gneis. Som de fleste av dere trolig allerede har skjønt, er Gneis ingen ringere enn dagens spesialrådgiver i Det hvite hus, Kellyanne Conway, godt kamuflert bak en mørk parykk. Tegneserieruta nederst til venstre etterlater ingen tvil: Gneis/Conway hadde allerede i 2001 et godt øye til Donald, hun sukker lettere henført: Se der, søte Donaldgutten!

Ruffs forsøk på å bli ordfører i Andeby mislykkes med dunder og brak. Han havner i en heftig krangel med de tre andre steinaldermennene, og alle fire, Gneis/Conway inkludert, blir satt i fengsel. Det er meningen at de skal sendes ut av landet (!) og tilbake til steinalderen, men dessverre blir tidsmaskinen til Petter Smart ødelagt, og alle fire får oppholdstillatelse i Andeby.

Og som vi alle vet, kom Ruff/Trump og Gneis/Conway fryktelig tilbake i politikken i 2016 og feide Dolly Duck (Hillary Clinton) av banen. 

Og det er i alle fall én glad for, og det er Onkel Skrue, for nå kommer Ruff/Trumps skattepolitikk til å gjøre ham enda rikere!

Kommentarer