70-tallet - uten filter


Glad gjeng på Øl & Ak-fest i kjelleren på Moholt studentby høsten 1974. Fra venstre Yngve Apneseth, Petter Erik Innvik, Eilif Lervik og den senere assisterende landslagstrener Jarl Torske. 

Det er nostalgiske 70-tallsdager på Sunndalsøra denne uka, og i den anledning fant jeg fram det gamle fotoalbumet fra ei bortgjemt hylle i kjelleren. Her er det mange bilder fra glade studentdager i Trondheim, der det var like mange sunndalinger som trøndere på denne tida, omtrent.La det være sagt: Vi var ikke så utsvevende som bildene kan gi inntrykk av, men det hendte nok i løpet av noen år at vi tok oss ei fest. Gjerne i regi av klubben vår, Sunndal Øl & Ak, en klubb som pussig nok alltid var ledet av personer som ikke var fra Sunndal. Vi var rause sånn sett. 

Og så må det innrømmes at jeg noen ganger er litt misunnelig på mine tre etterkommere, som alle er studenter i Trondheim. 

Fra samme fest. Fra venstre Torgny Innvik, Henry Rugelbakk, Svein Nyland,
Odd Vorren og Petter Erik Innvik.
Ellers vil jeg anbefale Facebook-siden til Svein Torske, der ligger det masse bilder fra Øl & Ak-tida.


Odd Vorren holder tale for dagen.

Undertegnede (i hvit t-skjorte) bodde på F32, sammen med blant andre Håvard og Marge (Knut).

Dette er ikke fra Moholt, men fra en pysjfest på Riise Kro på Sunndalsøra. Fra venstre Al Pacino, Jostein (?) Bjørbekk, Stein Gikling, Per Helge Malvik og Tore Malvik.Kommentarer